NU JÄVLAR.


ÄR NI MED MIG BRODER, SYSTER
FÖR JAG VET ATT NI HAR VART HÄR

VULKAN INUTI MED POLERADE YTA

DET HÄR GOLVET IKVÄLL
JAG SKA VARA SIST HÄR

The last days of June.Den nya hissmusiken.
Två riktigt fina trappuppgångar må jag säga.

Hejhej, hemskt mycket... Perfektionist!

Om det är något jag skulle vilja bli bättre i så är det att skriva. Skriva berättelser, skriva dikter och skriva inlägg på bloggen som det här. Nu kommer Tony Irvings stora "MEN" som inte gör det möjligt:
Det tar flera tryck på "radera-knappen" innan jag får klar en hel text (hej perfektionist!). Jag blir inte nöjd med mina meningsuppbyggnader (orden hamnar i fel ordning o.s.v.) och jag nöjer mig inte förens jag ser att allt verkligen ser bra ut (hej tidsslösande perfektionist!) Eller tja, i alla fall så som jag själv tycker det ser bra ut.
Vem fan bryr sig om det ser bra ut i meningarna jag skriver egentligen? (hej onödig perfektionist!) Ja okej, ni som läser måste väl förstå dem... Men även fast det är lite fel här och där så förstår ni väl hela sammanhanget ändå (eller?). Jag borde tänka så hela tiden men det gör jag ju inte. Jag bara fortsätter trycka på "radera-knappen" och slösar mer tid.
Nej nu ska jag sluta skriva om det här. Börjar må dåligt av att tänka på det och får mer och mer panik över att jag har skrivit så många fel i den här texten. Nu ska jag inte ändra någonting i det jag har skrivit. Bara för att liksom. Testa mig själv lite (hej panikslagen perfektionist!).

Okej det funka inte... FAN.

Iste med citronsmak3-4 Earl Grey tepåsar

1 l kokat vatten

0.5-1 dl socker

Saft av 1 citron

 

Låt tepåsarna ligga och dra i vattnet i högst 5 minuter, ta sedan bort dom UTAN att krama ur den sista vätskan då det kan ge en besk smak.  Rör i socker efter smak och låt det sedan svalna till rumstemperatur. Tillsätt citronsaft efter smak när vattnet kallnat och servera i ett stort glas fyllt med is. Vill du så kan du dekorera glaset med en citronskiva.


Anledningen till det här receptet?
Gjorde det till den fina skoltidning NJU:Z som jag är med i (du kan se gamla nummer av tidningen här, det nya numret som receptet är med i tryckte vi upp som en riktig tidning och finns inte på nätet).

Och tack till Johanna för hjälpen!RSS 2.0