The cold swedish winter.

Jag är väl en av få i det här landet som tycker om när vinterns månader kommer. Visst, det är inte kul med ett gradantal som visar två siffror och ett minustecken framför... Och inte alls kul med tåg till skolan som ställs in på grund av för isiga rälsar. Men om man bortser från dom sakerna tycker jag att vintern är ganska så fin. Glittrande snö på marken, tee/glögg/varm choklad/latte på ett mysigt café någonstans och fynd från second hand och antikaffärer (alltid lite finare att gå i sådana affärer på vintern).
Sen så får jag inte glömma tystnaden. När det är som mörkast och nästan knäpptyst ute, man hör bara vinden ta tag i trädens grenar och röra upp det vita runt omkring. Det är riktigt fint det.

Någon slags vinterlista/vad jag lyssnar på just nu


Cassie says: Oh, wow...

Alla som har sett Skins förstår rubriken och vet nog hur bra serien är. Därför skulle det sitta fint med att ha den hursnyggasomhelsttröjan här ner till, fast säsong 1 & 2 såklart då. Med det finaste folket.


Sen så får man inte glömma bort alla andra tröjor ifrån den här hemsidan. HUR SNYGGA ÄR DOM INTE?! Vill nästan ha allihopa. Gah, dregel säger jag bara.


Thank you Alexandra för att du visade hemsidan!

Lots of children have no fear.
RSS 2.0